ارسالها: 19
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: خرد ۱۳۹۴
اعتبار:
0
۱۶ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۰۱ : ۲۰
با سلام خدمت گروه
اگر کسی حق طلاق و حضانت فرزند را از طریق دفاتر وکالت داشته باشد(به دلیل حکم زندان و حمل مواد).ایا میتواند غیابی در کشور ترکیه از طریق سفارت ایران یا محاکم قضایی ترکیه حکم طلاق را اجرا کند.یا بهتر است به یک وکیل در ایران مراجعه کند؟کدام بهتر و سریعتر انجام میشود؟حق طلاق زوجه نیازی به حضور زوج دارد یا خیر؟
ارسالها: 210
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: بهم ۱۳۹۲
اعتبار:
0
۱۷ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۲۴ : ۰۱
(آخرین ویرایش: ۱۷ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۲۷ : ۰۱، توسط مـــدافـــع عـــدالـــت.)
(۱۶ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۰۱ : ۲۰)بیتا996 نوشته است: با سلام خدمت گروه
اگر کسی حق طلاق و حضانت فرزند را از طریق دفاتر وکالت داشته باشد(به دلیل حکم زندان و حمل مواد).ایا میتواند غیابی در کشور ترکیه از طریق سفارت ایران یا محاکم قضایی ترکیه حکم طلاق را اجرا کند.یا بهتر است به یک وکیل در ایران مراجعه کند؟کدام بهتر و سریعتر انجام میشود؟حق طلاق زوجه نیازی به حضور زوج دارد یا خیر؟
با سلام
طریق اول:
در صورت وجود حق توکیل به غیر از طرف زوج می توانید به سفارت ایران در ترکیه یا اگر در شهرهایی غیر از پایتخت اقامت دارید به کنسولگری ایران مراجعه کرده و با دریافت فرمهای خاصی که در این مراجع وجود دارد به شخصی (وکیل دادگستری)از طرف خود و نیز از طرف زوج وکالت دهید که این تفویض وکالت از طرف مامور کنسولی به تائید می رسد و فرم در اختیار شما قرار می گیرد که آن را به ایران ارسال نمایید تا وکلا امور مربوط به طلاق را در دادگاه انجام داده و بعد از اخذ گواهی عدم امکان سازش آن را در یکی از دفاتر ثبت طلاق به ثبت رسانده و نتیجه را به شما اعلام فرمایند
طریق دوم:
با حضور شخصی در ایران به دفاتر وکالت مراجعه کرده و با اعطای وکالت به وکلا(هم از طرف خودتان و هم از طرف زوج)وکلا پروسه ی مربوط به طلاق را طی کرده و در نهایت حکم دادگاه را به شما ارائه می نمایند
البته در صورت تمایل می توانید شخصا در دادگاه حضور یافته و فقط برای زوج وکیل بگیرید(جهت کسب تجربه و جلوگیری از هزینه های اضافی!!!)
مرا با حقیقت بیازار ، ولی با دروغ آرامم مکن...!
ارسالها: 210
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: بهم ۱۳۹۲
اعتبار:
0
۱۷ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۳۸ : ۱۳
(آخرین ویرایش: ۱۷ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۴۱ : ۱۳، توسط مـــدافـــع عـــدالـــت.)
سلام
1-اگر زوج ضمن لعقد شروط مندرج در قباله ی نکاحیه را امضاء نموده باشند(محکومیت قطعی به 5سال یا بیشتر به حبس) صرف تحقق شرط زن با حق توکیل به غیر می تواند خود را مطلقه سازد و آزادی زوج بعد از چندین سال نمی تواند حق زوجه را زایل نماید
2-مدت زمان مراحل طلاق بستکی به تراکم پرونده در شعبات دادگاه خانواده دارد گاهی دوستان حکم طلاق را 3روزه اخذ نموده اند و گاهی چندین ماه به طول انجامیده
3-حق الوکاله نیز به توافق طرفین بستگی دارد(به توافق وکیل و موکل)
در صورت نیاز می توانید با دفتر موسسه ی جناب خدایی فر تماس گرفته و در این خصوص مباحثه نمایید(شماره تماس 46 30 92 66 - 021)
ناگفته نماند که گاها مشاهده شده واگذاری حضانت به احدی از زوجین برای دادگاه های مقبول نیفتاده و آن را خلاف نظم عمومی و مصلحت کودک دانسته اند!!!
ولی بنظر حقیر حال که زوج بعد از چندین سال تحمل حبس و سختی ها حال که به آغوش خانواده برگشته چه بهتر که در کنار هم زندگی کنید،متارکه چرا؟؟؟
مرا با حقیقت بیازار ، ولی با دروغ آرامم مکن...!
ارسالها: 210
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: بهم ۱۳۹۲
اعتبار:
0
۱۷ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۱۲ : ۱۴
(آخرین ویرایش: ۱۷ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۲۱ : ۱۴، توسط مـــدافـــع عـــدالـــت.)
انشالا هر آنچه که خیر هست همان باشد...
من باب تذکر موادی از قانون گذرنامه خدمتتان ایفاد می شود:
ماده 18 - براي اشخاص زير با رعايت شرايط مندرج در اين ماده گذرنامه صادر ميشود:
1 -اشخاصي كه كمتر از هجده سال تمام دارند و كساني كه تحت ولايت و يا قيمومت ميباشند با اجازه كتبي ولي يا قيم آنان
تبصره 1 - افراد مزبور به جز موارد فوقالذكر در مواقع اضطراري با تشخيص كميسيوني مركب از نمايندگان وزارتخانههاي كشور، اطلاعات، امورخارجه و شهرباني و نماينده دادستاني كل كشور كه به دعوت وزارت كشور و در محل اين وزارتخانه تشكيل ميگردد، مجاز به خروج انفرادي خواهندبود. متقاضيان اين تبصره مكلفند مدارك مربوط را به اداره گذرنامه تحويل و از آن طريق به كميسيون مزبور ارسال گردد.
تبصره 2 - صدور گذرنامه و اجازه خروج از كشور براي افراد كمتر از هجده سال كه والدين آنها فوت شده يا به حكم دادگاه محجور تشخيص داده شود.و باتفاق قيم يا سرپرست قانوني خود قصد خروج از كشور را دارند، بلامانع ميباشد.
تبصره 3 - صدور، تمديد، تفكيك و تجديد گذرنامه براي افراد كمتر از هجده سال به وسيله نمايندگيهاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور بهجز در موارد استثناء در بندهاي اين قانون ممنوع ميباشد.
تبصره 4 - افرادي كه ولي آنها فوت شده و طبق حكم دادگاه به حد رشد رسيده و يا به ولي يا قيم دسترسي ندارند و داراي شرايط فوقالذكر باشندميتوانند با ارائه موافقت دادستان شهرستان محل درخواست گذرنامه، گذرنامه و اجازه خروج دريافت دارند.
2 - مشمولين وظيفه عمومي با اجازه كتبي اداره وظيفه عمومي.
3 - زنان شوهردار ولو كمتر از 18 سال تمام با موافقت كتبي شوهر و در موارد اضطراري اجازه دادستان شهرستان محل درخواست گذرنامه كهمكلف است نظر خود را اعم از قبول درخواست يا رد آن حداكثر ظرف سه روز اعلام دارد كافي است. زناني كه با شوهر خود مقيم خارج هستند و زنانيكه شوهر خارجي اختيار كرده و به تابعيت ايراني باقي ماندهاند از شرط اين بند مستثني ميباشند.
ماده 19 - در صورتي كه موانع صدور گذرنامه بعد از صدور آن حادث شود يا كساني كه به موجب ماده 18 صدور گذرنامه موكول به اجازه آنان استاز اجازه خود عدول كنند از خروج دارنده گذرنامه جلوگيري و گذرنامه تا رفع مانع ضبط خواهد شد.
نکته:
بعد از حضور شما در ایران شوهرتان می تواند از خروج شما از ایران ممانعت نمایند!
مرا با حقیقت بیازار ، ولی با دروغ آرامم مکن...!