موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۶ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۴۶ : ۱۶
سلام بر وکلای گرامی
درمورده یک باغ که سه دانگ آن وقف و سه دانگ آن آزاد است (طبق وقف نامه ) برای تنظیم سند سه دانگ آزاد تقاضای ارائه دادخواست به دادگاه را دارم . برای تنظیم دادخواست نیاز به کمک وکلای گرامی دارم از وکلایی که می توانند در این امر کمک کنند ممنون می شوم به ایمیل groeian_a@yahoo.com تماس بگیرند و مبلغ مورد نظر خود را اعلان فرمایند
با تشکر
موضوعها: 31
اعتبار:
5
سپاس ها 0
۱۶ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۲۶ : ۲۱
سلام
دوست عزیز زمین موردترافع درکدام شهراست
ما بیشتر،
از برداشتهایمان آزار میبینیم تا از واقعیتها...............
موضوعها: 6
اعتبار:
3
سپاس ها 0
۱۸ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۱۸ : ۱۸
دوست گرامی جهت ارائه دادخواست در شهر تهران نیازی به مشاوره نبوده چون ارائه دادخواست در تهران نیازمند حضور خواهان به همراه مدارک مثبته مورد ادعا در دفاتر خصوصی بوده و اگر شما به دفاتر خصوصی قضایی مراجعه کنید دادخواست مورد نظر شما را تنظیم و ارائه خواهند نمود زیرا دفاتر خصوصی هیچگونه ترتیب اثری به دادخواستهای تنظیمی خارج از دفاتر خود نمیدهند و ملاک دادخواستهای موجود در فایلهای کامپیوتری خود که توسط دادگستری نرم افزار مربوطه تهیه و تنظیم و به آن دفاتر فروخته شده میباشد و در صورت نبود فایل باید با هماهنگی آن دفتر با مرکز مربوطه دادگستری تنظیم شود این نظر شخصی بنده بوده
بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.
موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
۲۵ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۰۵ : ۱۲
منظورم متن دادخواست می باشد اونم در آنجا تنظیم می کنند؟
موضوعها: 6
اعتبار:
3
سپاس ها 0
۲۵ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۰۴ : ۱۳
مخاطب محترم پاسخ شما را دقیقاً در تاپیک قبلی به صورت کامل بیان نموده ام و مجدداً خدمت شما عرض میکنم خواهشمندم کمی با دقت پاسخ بنده و دیگر دوستان را بخوانید ،در ضمن بله دوست گرامی کلیه امور را همانجا توسط مسئولین همان دفتر انجام میدهند
بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.