ارسالها: 7
موضوعها: 4
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۲
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۸ فروردين ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۲۱ : ۲۱
با سلام و خسته نباشید امیر هستم 5 ساله که ازدواج کردم و یک دختر 3 ساله دارم 8 ماه پیش به دلیل اینکه همسرم با مردی دوست شده بود بحثم شد و اقدام به ترک منزل کرد و من تا کنون هیچکاری نکردم چون قصد طلاق دارم ولی مشکلم اینجاست که 500 سکه مهریه کردم و پدرم هم در جلسه خانوادگی 1دنگ از منزل مسکونی که فاقد سند هست رو در یک برگه نوشتیم که محضر دار به دلیل اینکه فاقد سند بود قبول نکرد و معادل ریالی اون که 70 ملیون پول بود رو نوشت که بر ضمه پدر داماد میباشد حال
1-من چون قصد طلاق دارم نمیخوام این قضیه بیش از این طولانی بشود باید چه مراحلی را طی کنم
2- نحوه مطالبه مهریه چگونه خواهد بود ایا یک دنگ ملک ملاک هست یا 70 تومان پول یا هر دو را باید پرداخت کنم
نحوه مطالبه سکه از من چگونه خواهد بود
سپاسگزار از پاسخگویی شما
ارسالها: 51
موضوعها: 8
تاریخ عضویت: شهر ۱۳۹۱
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۹ فروردين ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۲۲ : ۰۰
با سلام خدمت جنابعالی
درخصوص مورد باید گفت با توجه به اینکه مهریه حق زن است درصورت درخواست زوجه شما باید مهریه را پرداخت نمایید . نهایت این است که دادخواست تقسیط مهریه داده و به اقساط بدهید . مگر آنکه اعسار شما توسط دادخواستی جداگانه ثابت گردد که در این صورت از پرداخت مهریه به صورت موقت معاف خواهید شد اما زمانی که ملک و املاکی داشته باشید چناچه خارج از مستثنیات دین باشد قابل توقیف است . البته درصورتی که هم اکنون هم حقوق کارمندی یا حقوق ماهیانه ثابتی داشته باشید بخشی از آن قابل توقیف است .
درباره ی برگه ای که پدر جنابعالی نوشته اند مبنی بر اینکه 1 دانگ منزل مسکونی از آن زوجه یا همسر شما باشد اما چون فاقد سند بود قابل انتقال ثبتی هم نبوده و سپس پدر شما طی نوشته ی دیگری معادل 1 دانگ خانه که 70 میلیون بوده را بر ضمه ی خود نهاده هم باید گفت در صورت اثبات صحت این سند دست نوشته پدر جنابعالی باید این پول را پرداخت نماید . قابل توجه است که مندرجات این نوشته که 70 میلیون طبق آن بر ضمه ی پدر شما قرار داده شده روشن نیست و معلوم نیست که شرایط وصول آن به چه ترتیبی بوده ، اما ظاهر آن است که این مبلغ هم بخشی از همان مهریه است که ثالث ( پدر جنابعالی ) آنرا تعهد نموده است . به هرحال نیازی نیست که هم 1 دانگ منزل مسکونی را به زوجه بدهید و هم مبلغ 70 میلیون را ، زیرا نوشته ی دوم که معادل مبلغ 1 دانگ منزل بوده حاکی از رجوع از نوشته ی اول که عین 1 دانگ را تعهد نموده بوده و در واقع آنرا نسخ نموده و بی اعتبار نموده است . پس آنچه بر ضمه ی شماست پرداخت همان 500 سکه است . دقت کنید که اگر دارایی مازاد بر ضروریات زندگی ( مستثنیات دین ) دارید در صورت مطالبه زوجه قابل توقیف می باشد .