امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از حقوق دانان و وکلای محترم درخواست کمک می کنم ( عدم ابلاغ صحیح توس
از تمام حقوق دانان و وکلای محترم عدالت خواه کمک می طلبم
مامور پست قضایی
الف) ابلاغیه مربوط به اینجانب را که آدرس ... پلاک 18 می باشد به پلاک 20 ده است و گزارش خلاف واقع نموده که اعمال ماده 70 نموده است
ب) آدرس اینجانب محل کار است و تولیدی لباس می باشد و دارای چهار پرسنل که تحت بیمه می باشند که فقط در تعطیلات رسمی کارگاه تعطیل است و باید ماده 68 می شده است
از شخصی که در پلاک 20 ابلاغیه به او داده شده است استشهاد دارم کهم امور ابلاغ، ابلاغیه را به او داده است و شاهدان نیز اظهاراتوی را شنیده و زیر برگه استشهاد را امضاء کرده اند و خود او نیز اعلام آمادگی نموده است در مراجع قضایی حضور یابد و شهادت دهد.
این فرد بیمار بوده و اکثراً واحد صنفی اش بسته بوده و ابلاغ رادر مهلت قانونی به دست اینجانب نرساند.خودم به دادگاه رفتم و جویای ابلاغ دادگاه شدم .رای دادگاه حضوری به من ابلاغ شدلایحه تجدید نظر خواهی من به دادگاه تجدید نظر رفت.آنها ملاک ابلاغ را گزارش مامور ابلاغ محاسبه و لایحه اینجانب را رد کردند.اکنون حکم من که تحمل 91 روز زندان است قطعی شده است. با توجه به مراتب فوق راهکار من چیست .لطفا مرا راهنمایی کنید.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
از حقوق دانان و وکلای محترم درخواست کمک می کنم ( عدم ابلاغ صحیح توس - توسط spotlight - ۶ تير ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۱۱ : ۲۲

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا می‌دانید منشور حقوق متهم چیست ؟ حکمت 7 10,305 ۲۳ بهمن ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۵۲ : ۱۷
آخرین ارسال: ework
  آیین نامه شیوه اجرای قرارهای نظارت و تامین قضایی ابلاغ شد hamid79 2 6,477 ۲۲ آبان ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۲۷ : ۱۳
آخرین ارسال: Saminnikoo
  درخواست پاسخ به سوال کیومرث بتیانه 6 9,223 ۱۸ اسفند ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۴۳ : ۱۹
آخرین ارسال: کیومرث بتیانه
  درخواست براي تفكيك دادرسي saturn 5 7,356 ۲۹ آذر ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۱۱ : ۱۴
آخرین ارسال: حکمت
  درباب درخواست تجمیع پرونده های کیفری Parirokh 0 8,977 ۱۹ آذر ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۵۷ : ۱۶
آخرین ارسال: Parirokh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان