امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا راهنماییم کنید..
#4
(۱۹ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۶ : ۱۶)حقوق ایران نوشته است:
(۱۹ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۱ : ۱۱)vakil نوشته است:
(۱۸ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۷ : ۲۳)حقوق ایران نوشته است: سلام دو سوال دارم.

1=اگه یه زن با شوهرش مشکل داشته باشه و بلاخره زن بره در خواست طلاق بده آیا مهریه به زن تعلق میگیره؟ و چقدر سهمشه؟

2=مسولیت حقوقی هریک از افراد در مقابل یکدیگر مسولیت حقوقی
1وکیل سرپرست در مقابل کار اموز وکالت
2رزیدنت در مقابل انترن
3پزشک در مقابل رزیدنت
4کار اموز قضایی در مقابل قاضی
اگر هر کدام تقصیر کنند چه مسولیتی به عهده سرپرستان وخودشان است؟
تشکر

سلام
دوست گرامی تقاضی طلاق از طرف هر کدام از زوجین باشه هیچ تاثیری در مقدار مهریه نداره و باید کلش پرداخت بشه . مگر اینکه طلاق توافقی باشه و زوج در قبال بذل کل یا بخشی از مهریه بخواد زوجه رو طلاق بده . در حال پرداخت یا عدم پرداخت مهریه هیچ ارتباطی به درخواست طلاق نداره . فقط در حالتی که اگر زن قبل از نزدیکی با شوهر خود تقاضای طلاق بده ، به علت اینکه باکره هستش ، نصف مهریه بهش تعلق میگیره . ولی اگر صرفاً مهریه رو مطالبه کنه باز هم کل مهریه بهش تعلق میگیره .

اصولاً مسئولیت حقوقی هیچ کدام از افراد در جامعه بر عهده دیگران نمی باشد . به نظر بنده اگر همین افرادی که در بالا ذکر کرده اید مرتکب اشتباهی گردند ، مسئولیت حقوقی و جبران ضرر و زیان های وارده بر عهده خودشان می باشد . مگر اینکه وارد بحث کیفری شویم و این افراد به جهت دستور و اعمال وظیفه خود که در توانشان نبوده توسط سرپرست خود مسئول انجام کاری شوند و در راستای انجام آن کار مرتکب جرم گردند . در اینصورت مسئولیت ایشان و سرپرستشان نسبت به آن عمل خاص و اینکه سبب و تسبیب و معاونت یا مباشرت در جرم و .... که فروض گوناگونی دارد ، تعیین می شود .
خیلی خیلی ممنونم(گل)
ضمن عرض سلام و خسته نباشید بنده پس از مطالعه عرایض دوست عزیزم جناب آقای خدائی فر ضمن تائید عرایض دوست عزیز موردی از نظر بنده و جود دارد که خواستم جهت تکمیل بحث عرض کنم و آن مورد این است که با عنایت به شرع مقدس اسلام و قانون جاری ایران و با توجه به سوال اول =اگه یه زن با شوهرش مشکل داشته باشه و بلاخره زن بره در خواست طلاق بده آیا مهریه به زن تعلق میگیره؟ و چقدر سهمشه؟ لازم به ذکر دانستم عرض کنم که حق طلاق با مرد بوده و هست و تنها کسی که میتواند زن را طلاق بدهد مرد است و تنها زمانی که زن میتواند خود را مطلقه کند آنهم با وکالت و نه خود زن یعنی باز هم حق طلاق با مرد است و زن وکیل به انجام تشریفات میباشد و به دستور مقام محترم قضائی تخلف مرد از شروطی که در عقد نامه اضافه و یا کسر شده باشد و آنهم پس از احراز شرایط پس زن اصلاً حق طلاق ندارد که بخواهد برود تقاضای طلاق بدهد زیرا مشکل داشتن دلیل بر تخلف از شرط نیست نتیجه میگیریم زن بجز موارد تخلف از شروط به هیچ عنوان حق طلاق ندارد و در موارد دیگر بستگی به شرایطی که جناب خدائی فر فرموده اند بوده و بستگی به نوع طلاق خلع باشد یا مبارات شرایط طلاق تعریف و یا توافق میگردد و مباحث بسیار دیگر چه بسا در مواردی بنده عیناً دیده ام زن علاوه بر بذل مهریه مقدار قابل توجهی هم به مرد داده تا مرد طلاق زن را بدهدجالب اینکه در موردی که دیده ام هر دو طرف وکیل داشته و وکلای هردو طرف به نام و فوقالعاده هم با تجربه و دارای مدارج علمی بالائی بوده پس ذاتاً حق طلاق با مرد بوده و به دستور مقام محترم قضائی،پس با توجه به این توضیح کوتاه و خارج از مباحث حقوقی مورد مهریه هم از نظر بنده بستگی به توافق طرفین دارد.

بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.
پاسخ }
سپاس شده توسط


پیام‌های داخل این موضوع
لطفا راهنماییم کنید.. - توسط حقوق ایران - ۱۸ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۷ : ۲۳

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لطفاکمک کنید behnam277 2 6,598 ۱ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۸ : ۰۲
آخرین ارسال: behnam277

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان