امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصادف منجبر به جرح با کودک و فرار از صحنه
سلام خسته نباشید من با یه عابر تصادف کردم مراحل دادسرا طی شده مصدوم هم به پزشک قانونی رفته وسه ماه طول درمان گرفته و معاینه مجدد بعد از سه ماه دوباره به پزشک خودش که مراجعه کرده پرشک گفته پات درست جوش نخورده و به دوماه دیگه استراحت نیاز داری و اگر خوب نشی باید پیوند استخوان انجام بشه پزشک قانونی هم یک نامه را به دادسرا ارسال کرده من باید چکار کنم؟ نگرانم. ایا امکانش هست تا به بهبودی کامل نرسیده قاضی حکم نهایی رو صادر کنه؟ اگر به سال بعد بره تکلیف دیه چی میشه؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدید
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
تصادف منجبر به جرح با کودک و فرار از صحنه - توسط علی ترکی - ۳ آذر ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۴۲ : ۱۲

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به نرخ روز حساب کردن وجه (در ستون خواسه دادخواست) چنگیزوند 12 507 ۲۱ آبان ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۴۳ : ۱۳
آخرین ارسال: چنگیزوند
  تقدیم به حقوقدانان انجمن هامون واعضاء حکمت 6 1,058 ۲۵ مهر ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۴۹ : ۱۱
آخرین ارسال: vakil
Thumbs Up دوستان گلم جهت نظر و راهنمایی با ارزش شما نیاز هست arazco 2 138 ۹ شهريور ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۱۴ : ۰۳
آخرین ارسال: arazco
  مورد عجیب در بازپرسی پرونده...انتقال پرونده به دادستانی تهران robert 3 5,499 ۴ شهريور ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۰۵ : ۰۸
آخرین ارسال: arazco
  سو استفاده از محجوریت پدر pedram134679 1 1,094 ۲۲ تير ، ۱۳۹۹, ساعت --> ۴۱ : ۰۱
آخرین ارسال: vakil

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان