امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رجوع زوجه به فدیه یاعوض درطلاق توافقی
باسلام سوالی دارم خدمتتان اینکه همسرمن1سال است که از منزلمن رفته ودراین مدت تمام اضهار دعوای که می توانسته بر علیه من دردادگاه مطرح کرده من هم طی این مدت باهر زبانی که عقلم میرسید از ایشان دغوت بعمل آوردم برای زندگی بخاطر اول تنها پسرم که ماحصل زندگی مشترکمان است ودوم بخاطر خودم که زندگیم رادوست داشتم وبه همسر باتمام این بلاهای که بسرآورده علاقه دارم.درضمن بایدبگم که زوجه از نظرسنی 6سال ازمن بزرگتراست واین ازدواج یعنی بامن ازدواج دومشان است ازازدواج اول 1 دختر دارند که آلان 20ساله هستن ونزد پدرشان زندگی میکنند.بله همان طور که عرض کردم ایشان در طول این مدت راضی به برگشتن به زندگی وسازش برای جدای نمی شدن تمام کمال مهریه اش رامیخواست .حالا به یکباره چندروزپیش بعداز 1بگو مگو حاضر شداست که دوقطعه زمینی که من دارم ومرغوبیت چندان ندارد ومن قبل هم بارها به اوپیشنهاد دادبودم رضایت دهد وطلاق توافقی انجام دهیم.حالا سوال من این است؟
باتفاسیری که از همین سایت شما مطلع شدم زوجه میتواند قبل از اتمام عده اش رجوع کند به عوض یا فدیه اش چه باید کرد وآیا راه کاری وجود دارد برای جلو گیری از این سواستفاده.لطفا راهنمابفرماةید.
درضمن جهت اطلاع مهریه 300عددسکه و1سفرحج بود که ایشان 270سکه اقدام کرداست وارزش 2 قطعه زمین حدود30میلیون است.
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
رجوع زوجه به فدیه یاعوض درطلاق توافقی - توسط حمید15 - ۶ مرداد ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۴۰ : ۱۶

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تقدیم به همکاران متخصصان بازنشسته چترنجات در نهاجا حکمت (لطفیان) 0 168 ۱۰ شهريور ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۱۱ : ۱۶
آخرین ارسال: حکمت (لطفیان)
  هدر دادن پول توسط مدیر ساختمان به بهانه تعمیرات hamedm 0 1,336 ۲۴ تير ، ۱۳۹۹, ساعت --> ۴۹ : ۰۹
آخرین ارسال: hamedm
  اخذ سند در صورت رضایت ندادن به مشاعات elyas 4 6,044 ۶ اسفند ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۱۲ : ۰۲
آخرین ارسال: amir373
  خانه به نام مادرم هست. آیا میتواند از خانه بیرونم کند؟ محمدمحمدی 0 1,214 ۲۲ دي ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۲۲ : ۱۷
آخرین ارسال: محمدمحمدی
  تحویل پارکینگ مزاحم به جای پارکینگ قید شده در مبایعه نامه Khalili 3 3,786 ۳۰ آذر ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۴۹ : ۱۲
آخرین ارسال: rasta

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان