موضوعها: 2

اعتبار:  
0

۱۶ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت -->  ۴۶ : ۱۶ 

سلام بر وکلای گرامی
درمورده یک باغ که سه دانگ آن وقف و سه دانگ آن آزاد است (طبق وقف نامه ) برای تنظیم سند سه دانگ آزاد تقاضای ارائه دادخواست به دادگاه را دارم . برای تنظیم دادخواست نیاز به کمک وکلای گرامی دارم  از وکلایی که می توانند در این امر کمک کنند ممنون می شوم به ایمیل groeian_a@yahoo.com تماس بگیرند و مبلغ مورد نظر خود را اعلان فرمایند
با تشکر

موضوعها: 31

اعتبار:  
5

۱۶ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت -->  ۲۶ : ۲۱ 

سلام
دوست عزیز زمین موردترافع درکدام شهراست

ما بیشتر،
از برداشتهایمان آزار میبینیم تا از واقعیتها...............

موضوعها: 6

اعتبار:  
3

۱۸ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت -->  ۱۸ : ۱۸ 

دوست گرامی جهت ارائه دادخواست در شهر تهران نیازی به مشاوره نبوده چون ارائه دادخواست در تهران نیازمند حضور خواهان به همراه مدارک مثبته مورد ادعا در دفاتر خصوصی بوده و اگر شما به دفاتر خصوصی قضایی مراجعه کنید دادخواست مورد نظر شما را تنظیم و ارائه خواهند نمود زیرا دفاتر خصوصی هیچگونه ترتیب اثری به دادخواستهای تنظیمی خارج از دفاتر خود نمیدهند و ملاک دادخواستهای موجود در فایلهای کامپیوتری خود که توسط دادگستری نرم افزار مربوطه تهیه و تنظیم و به آن دفاتر فروخته شده میباشد و در صورت نبود فایل باید با هماهنگی آن دفتر با مرکز مربوطه دادگستری تنظیم شود  این نظر شخصی بنده بوده

بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.

موضوعها: 2

اعتبار:  
0

۲۵ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت -->  ۰۵ : ۱۲ 

منظورم متن دادخواست می باشد اونم در آنجا تنظیم می کنند؟

موضوعها: 6

اعتبار:  
3

۲۵ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت -->  ۰۴ : ۱۳ 

مخاطب محترم پاسخ شما را دقیقاً در تاپیک قبلی به صورت کامل بیان نموده ام و مجدداً خدمت شما عرض میکنم خواهشمندم کمی با دقت پاسخ بنده و دیگر دوستان را بخوانید ،در ضمن بله دوست گرامی کلیه امور را همانجا توسط مسئولین همان دفتر انجام میدهند

بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.