موضوعها: 3

اعتبار:  
0

۱۲ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت -->  ۲۲ : ۰۰ 

باسلام
بنده بدليل اصحكاكي كه از قبل با نامادري داشتم درمنزل پدرم  بودم كه اين خانم  با چوب به من حمله كردند كه موجب آسيب ديده گي چشمم شد و من هم ازايشان شكايت كردم و دراين خصوص پرونده پزشكي قانوني دارم و هم حكم جلب ايشان را . سئوالي كه دارم اينه كه آيا پدرم به دليل اينكه  76 سال سن دارد و به خاطر ترس از اينكه همسرش بخواهد او را ترك كند  ميتواند ادعا كند كه من پسرم را زدم  .ضمنا" درداخل منزل پدرم درموقع درگيري فقط من و پدرم و نامادري و خواهرم بود .و اگر اين ادعا را بكند چطور ميشود آيا ميتوانم ازاين خانم  ديه ام را بگيرم 

اعتبار:  
0

۱۳ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت -->  ۰۰ : ۱۵ 

باسلام . کسی نیست جواب بده

موضوعها: 24

اعتبار:  
8

۱۴ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت -->  ۰۸ : ۰۳ 

(۱۲ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت -->  ۲۲ : ۰۰)reiki نوشته است:  باسلام
بنده بدليل اصحكاكي كه از قبل با نامادري داشتم درمنزل پدرم  بودم كه اين خانم  با چوب به من حمله كردند كه موجب آسيب ديده گي چشمم شد و من هم ازايشان شكايت كردم و دراين خصوص پرونده پزشكي قانوني دارم و هم حكم جلب ايشان را . سئوالي كه دارم اينه كه آيا پدرم به دليل اينكه  76 سال سن دارد و به خاطر ترس از اينكه همسرش بخواهد او را ترك كند  ميتواند ادعا كند كه من پسرم را زدم  .ضمنا" درداخل منزل پدرم درموقع درگيري فقط من و پدرم و نامادري و خواهرم بود .و اگر اين ادعا را بكند چطور ميشود آيا ميتوانم ازاين خانم  ديه ام را بگيرم 
سلام
از ادله اثبات دعوی شهادت شهود است  . در موضوع شما اگر گزارش پلیس 110 موجود است و اظهارات اولیه شهود به نفع شما می باشد ، بعید به نظر می رشد ادعای پدرتان مورد قبول دادگاه قرار گیرد .
شهدات خواهرتان اگر به سن قانونی رسیده است مورد قبول دادگاه می باشد و شما نهایتاً اگر مستنداتتان کامل باشد میتوانید دیه هم بگیرید .

از شکست نترسید، از این بترسید که سال آینده همین جایی باشید که امروز هستید

اعتبار:  
0

۱۴ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت -->  ۲۳ : ۱۵ 

باسلام 
خواهرم 39 سال سن دارد اگر ايشان بخواهد به نفع پدرم شهادت بدهد و نظر به اينكه خواهرم دختر اين پدر  مي باشد آيا قابل استناد است و من ميتوانم دردادگاه بخواهم خواهرم بايد درجلوي من شهادت بدهد   

موضوعها: 24

اعتبار:  
8

۱۷ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت -->  ۳۵ : ۱۰ 

(۱۴ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت -->  ۲۳ : ۱۵)reiki نوشته است:  باسلام 
خواهرم 39 سال سن دارد اگر ايشان بخواهد به نفع پدرم شهادت بدهد و نظر به اينكه خواهرم دختر اين پدر  مي باشد آيا قابل استناد است و من ميتوانم دردادگاه بخواهم خواهرم بايد درجلوي من شهادت بدهد
سلام
شهادت خواهرتان قابل استناد می باشد . در صورتی که در خصوص شهادت ایشان مردد هستید شما میتوانید تقاضای اتیان سوگند و ابراز شهادت در حضور شما را درخواست نمائید . قبول آن با ریاست شعبه می باشد .

از شکست نترسید، از این بترسید که سال آینده همین جایی باشید که امروز هستید