امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصادف و فرار راننده
باسلام و عرض ادب:
سه ماه قبل ساعت 23 کنار خیابان ایستاده بودم که یکدستگاه 206 به محض دیدن من شروع به گاز دادن نمود و اول فکر کردم به قصد ترساندن من اینکار را میکند ولی وقتی نزدیک شد دیدم راننده میخندد و حالت طبیعی ندارد اما دیگر دیر شده بود به من زد و از صحنه تصادف فرار کرد خوشبختانه کسبه محل توانستن شماره ماشین را بر دارند. در جریان تصادف رباط صلیبی پای راستم پاره شده و مقداری جراهت سطحی برداشتم..
راننده متواری بعد از گذشت 22 روز جستجو پیدا شد و توسط کلانتری به دادسرا معرفی گردید و با گذاشتن یک فیش حقوقی ازاد شده حال سوال من این است
راننده حاضر به هیچگونه همکاری با بنده نشده و طی تماس که با ایشان داشتم جهت ادامه معالجه پایم ایشان فرمودن یک برگ کوپن خرجت کردم برو هر کاری میخواهی بکن و حتی طی این مدت حاضر نشدن که احوالی ازمن بپرسند.
1- ایا من میتوانم از قاضی تقاضای حبس جهت تنبیه ایشان بنمایم
2- دیه پاره شدن رباط صلیبی چقدر است
3- تاکنون پزشکی قانونی پنج ماه برای من طول درمان در نظر گرفته ایا این تاثیری در دیه بنده دارد
4-هزینه هایی که برای پیدا کردن ایشان خرج کردم به عهد کیست
5-چطور میتوانم ثابت کنم ایشان به عمد به من زده در ضمن خواهر ایشان ناخوداگاه در دادسرا گفت ایشون در رانندگی مردم را اذیت میکند و چندین بار بهش تذکر دادیم .
6_ ایا نیاز به گرفتن وکیل دارم
7- در ضمن چون بنده کارمند شرکت نفت میباشم کلیه مخارج درمانم را شرکت پرداخت کرده ایا میتوانم به حساب ایشان منظور نمایم
با تشکر از شما لطفا مرا راهنمایی کنید
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
تصادف و فرار راننده - توسط majid haghbin - ۱۷ ارديبهشت ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۳۶ : ۱۰

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شکایت تصادف hatampour68 0 1,402 ۱۷ شهريور ، ۱۳۹۹, ساعت --> ۰۲ : ۰۵
آخرین ارسال: hatampour68
  تصادف با عابر مصطفی 2 2,158 ۲۷ مهر ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۲۲ : ۰۰
آخرین ارسال: vakil
  تصادف با عابر پیاده mazegar 5 3,733 ۱۱ شهريور ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۳۹ : ۰۰
آخرین ارسال: mazegar