۴ مهر ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۱۲ : ۱۲
با سلام
ضمن خسته نباشید از محضر کارشناسان محترم
در 15 مرداد ماه در جاده اصلی با عابری تصادف کردم .
سرعتم مجاز و جاده خالی از پل عابر پیاده و تابلو بود لذا عابر به ناگهان وارد جاده شد
از آنسو که خداوند باریتعالی روش به سوی من بود عابر در برخورد با خودروی من فوت نکرد و از ناحیه سر با شیشه جلوی من تصادم کرد .
مدارک من در خصوص بیمه و خودرو کامل میباشد .
در حال حاضر مصدوم در حال طی کردن زمان استراحت پزشکی میباشد .
نظر اولیه پزشکی قانونی به شرح ذیل میباشد :
پس از معاینه در بیمارستان و بررسی پرونده بالینی به شرح زیر اعلام نظر میگردد :
1-سیاه شدگی بالای کتف راست
2-سیاه شدگی بالای گوش راست
3-دوسیاه شدگی خلف بازوی چپ و خارج بازوی چپ
4-دو جراحت (دامیه) خلف ثلث تحتانی بازوی چپ و قدام ثلث میانی ساق پا
5-کاهش خفیف سطح هوشیاری
6-ترشح مایع مغزی نخاعی از گوش راست
7-خونریزی روی سخت شامه ای سمت راست مغز
حال استعداد دارم راهنمایی فرمایید :
1- من در مراجعه به دادگاه پس از صدور احضاریه چه میزان باید وثیقه همراه داشته باشم ؟
2-در صورتیکه وثیقه من سند ملکی باشد اگر وام 20 میلیونی مسکن داشته باشد میتوانم بعنوان وثیقه استفاده کنم ؟
2-1 آیا میتوانم برای اینکه صاحب وثیقه ملکی بدلیل بعد مسافت به همراه من هنگام تشکیل دادگاه نیاید از ایشان وکالت بگیرم ؟
2-2 اگر وثیقه نقدی باشد آیا در مدت زمانیکه نزد دادگاه گذاشته میشود حداقل سود بانکی به آن تعلق میگیرد ؟
3-رضایت طرف مقابل جدای از اجرای حکم دادگاه است ؟ یعنی من باید غیر از حکم دادگاه برای جلب رضایت مصدوم کاری انجام دهم یا همان اجرای حکم دادگاه کفایت میکند ؟
4- بابت زمانیکه مصدوم در حال استراحت پزشکی بوده آیا باید من وجهی جدای از دیه پرداخت کنم ؟ مصدوم کشاورز است .
5-آیا محاسبه دیه بر اساس نظر اولیه پزشکی قانونی خواهد بود یا نظر آخر ؟
6-با توجه به اینکه محل تصادف تا محل زندگی من 800کیلومتر فاصله دارد و رفت و آمد بسیار دشوار است و بنده کارمند هستم :
نگران صدور قرار وثیقه ، اعتراض روی نظر قاضی ، مدت دار شدن بسته شدن پرونده و.... هستم
بیمه بنده 160 میلیون میباشد
7 سال تخفیف بیمه دارم
7سال تخفیف بیمه بنده دارم
اولین تصادف دوران رانندگی میباشد
ضمن خسته نباشید از محضر کارشناسان محترم
در 15 مرداد ماه در جاده اصلی با عابری تصادف کردم .
سرعتم مجاز و جاده خالی از پل عابر پیاده و تابلو بود لذا عابر به ناگهان وارد جاده شد
از آنسو که خداوند باریتعالی روش به سوی من بود عابر در برخورد با خودروی من فوت نکرد و از ناحیه سر با شیشه جلوی من تصادم کرد .
مدارک من در خصوص بیمه و خودرو کامل میباشد .
در حال حاضر مصدوم در حال طی کردن زمان استراحت پزشکی میباشد .
نظر اولیه پزشکی قانونی به شرح ذیل میباشد :
پس از معاینه در بیمارستان و بررسی پرونده بالینی به شرح زیر اعلام نظر میگردد :
1-سیاه شدگی بالای کتف راست
2-سیاه شدگی بالای گوش راست
3-دوسیاه شدگی خلف بازوی چپ و خارج بازوی چپ
4-دو جراحت (دامیه) خلف ثلث تحتانی بازوی چپ و قدام ثلث میانی ساق پا
5-کاهش خفیف سطح هوشیاری
6-ترشح مایع مغزی نخاعی از گوش راست
7-خونریزی روی سخت شامه ای سمت راست مغز
حال استعداد دارم راهنمایی فرمایید :
1- من در مراجعه به دادگاه پس از صدور احضاریه چه میزان باید وثیقه همراه داشته باشم ؟
2-در صورتیکه وثیقه من سند ملکی باشد اگر وام 20 میلیونی مسکن داشته باشد میتوانم بعنوان وثیقه استفاده کنم ؟
2-1 آیا میتوانم برای اینکه صاحب وثیقه ملکی بدلیل بعد مسافت به همراه من هنگام تشکیل دادگاه نیاید از ایشان وکالت بگیرم ؟
2-2 اگر وثیقه نقدی باشد آیا در مدت زمانیکه نزد دادگاه گذاشته میشود حداقل سود بانکی به آن تعلق میگیرد ؟
3-رضایت طرف مقابل جدای از اجرای حکم دادگاه است ؟ یعنی من باید غیر از حکم دادگاه برای جلب رضایت مصدوم کاری انجام دهم یا همان اجرای حکم دادگاه کفایت میکند ؟
4- بابت زمانیکه مصدوم در حال استراحت پزشکی بوده آیا باید من وجهی جدای از دیه پرداخت کنم ؟ مصدوم کشاورز است .
5-آیا محاسبه دیه بر اساس نظر اولیه پزشکی قانونی خواهد بود یا نظر آخر ؟
6-با توجه به اینکه محل تصادف تا محل زندگی من 800کیلومتر فاصله دارد و رفت و آمد بسیار دشوار است و بنده کارمند هستم :
نگران صدور قرار وثیقه ، اعتراض روی نظر قاضی ، مدت دار شدن بسته شدن پرونده و.... هستم
بیمه بنده 160 میلیون میباشد
7 سال تخفیف بیمه دارم
7سال تخفیف بیمه بنده دارم
اولین تصادف دوران رانندگی میباشد