امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجراییه حکم وزارت کار در دادسرا به چ معنیه ؟
حکم من از شکایت از کارفرما به دادگاه رفت و رای اجراییه اومده ، یعنی چی ؟ ؟ چ مرحله ای ؟ و باید چیکار کنم ؟
پاسخ }}
(۳ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۴۱ : ۱۶)radarz نوشته است: حکم من از شکایت از کارفرما به دادگاه رفت و رای اجراییه اومده ، یعنی چی ؟ ؟ چ مرحله ای ؟ و باید چیکار کنم ؟
مخاطب محترم به نظر بنده شما پس از این مرحله جهت رسیدن به حقوقتان باید مال و اموال از ایشان جهت استیفای حقوقتان معرفی کنید.یعنی اگر شماره حساب و یا حسابهایی که ایشان در آن بانکها پول به اندازه طلبتان دارند و یا مال و اموال جهت توقیف معرفی کنید تا از آن محل حق و حقوق شما را دادگاه دریافت و به شما پرداخت نماید
بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.
پاسخ }}
یعنی میشه بانک معرفی کرد ؟ مثلا بانکی که حقوقمونو واریز می کردن !!!
پاسخ }}
(۴ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۲۹ : ۰۹)radarz نوشته است: یعنی میشه بانک معرفی کرد ؟ مثلا بانکی که حقوقمونو واریز می کردن !!!
مخاطب محترم فرقی نمیکند کدام بانک باشد فقط باید بانکی باشد که آن شخص در آن بانک حساب داشته باشد و در حسابش هم به اندازه مطالبات شما پول داشته باشد
پاسخ }}
سلام

حکم اجراییه من به کارفرما ابلاغ و مبلغ رو به حساب شعبه دادگاه واریز کردن الان باید به شعبه دادگاه مراجعه کنم چه مراحلی رو باید طی کنم ؟ می خوام با اطلاعات کامل وارد شم ، تا داخل شعبه کمتر معطل شم Smile
پاسخ }}
(۱۰ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۱۸ : ۱۲)radarz نوشته است: سلام

حکم اجراییه من به کارفرما ابلاغ و مبلغ رو به حساب شعبه دادگاه واریز کردن الان باید به شعبه دادگاه مراجعه کنم چه مراحلی رو باید طی کنم ؟ می خوام با اطلاعات کامل وارد شم ، تا داخل شعبه کمتر معطل شم Smile

مخاطب محترم تشریف میبرید به همان اجرای احکام و درخواست دریافت پولتان را میدهید و پولتان را پس از انجام مراحل اداری با معرفی شماره حساب دریافت میکنید
پاسخ }}

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مجازات داشتن مشروب در ماشین hortash 19 55,359 ۲۴ آذر ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۰۹ : ۱۷
آخرین ارسال: پونه تندرو
  تقدیم به همکاران متخصصان بازنشسته چترنجات در نهاجا حکمت (لطفیان) 0 168 ۱۰ شهريور ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۱۱ : ۱۶
آخرین ارسال: حکمت (لطفیان)
  سر و صدا مدرسه در همسایگی مجتمع مسکونی masoudmirzaei 5 10,717 ۹ شهريور ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۳۱ : ۰۳
آخرین ارسال: arazco
  هدر دادن پول توسط مدیر ساختمان به بهانه تعمیرات hamedm 0 1,336 ۲۴ تير ، ۱۳۹۹, ساعت --> ۴۹ : ۰۹
آخرین ارسال: hamedm
  اخذ سند در صورت رضایت ندادن به مشاعات elyas 4 6,044 ۶ اسفند ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۱۲ : ۰۲
آخرین ارسال: amir373

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان