موضوعها: 11
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۲۵ : ۰۲
با سلام ووقت بخیر خدمت دوستان محترم
یک سند دارای پلاک ثبتی است که باید به صورت جدایی از پلاک اولیه پلاک صادر میشود که به اشتباه کل پلاک سندداده شده مساحت کل پلاک 150000متر است ولی داخل سند فقط500متر ثبت شده است آیادیگر شریکان مشاعی میتوانند سند بگیرند؟
این اشتباه درست میشود؟
واقعا ممنون میشوم اگر پاسخ دهید
موضوعها: 6
اعتبار:
3
سپاس ها 0
۱ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۱۹ : ۱۰
با سلام خدمت مخاطب محترم در صورت هرگونه اشتباه شما باید تقاضای سند اصلاحی کنید و اگر توافق بین شرکا بوده تقاضای افراز و تفکیک نمائید و کلیه شرکاء سند مستقل دریافت نمایند اگر منع قانونی نداشته باشد و هرگونه اشتباه قابل اصلاح میباشد بارعایت قانون ثبت
اعتبار:
0
سپاس ها 0
۱ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۴۶ : ۱۱
باتشکر از دوست عزیزم
با توجه به دعوی که بین شرکاوجود دارد امکان اینکه به توافقی برسیم وجود ندارد
آیا دادگاه مارا محکوم میکند یا مسولین ثبت را؟
موضوعها: 6
اعتبار:
3
سپاس ها 0
۱ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۴۲ : ۱۲
(آخرین ویرایش: ۱ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۴۵ : ۱۲، توسط کامیاب.)
با سلام خدمت مخاطب محترم برادرعزیز سوال دوم شما کلاً با سوال اولتان فرق میکند ولی در هر صورت با توجه به سوالات قبلی شما در مورد ملک موروثی فکر میکنم شما به دنبال خرید املاک دارای مشکل هستید و یا کلاً شغلتان بنگاهی هستید که سوالات شرخری میکنید چون برادر من ابتدا میگوئید سند اشتباه صادر شده بعداً میگوئید شرکا حاضر نیستند اصولاً در صورت اشتباه اداره ثبت با درخواست و اعلان حتی یک نفر از شرکا کفایت میکند تا نسبت به رفع اشتباه اقدام صورت پذیرد و هیچ نیازی به اجازه و یا نظر شرکا نیست چون اشتباه اشتباه ثبتی بوده نه اشتباه سهمی یا حقی و بابت افراز قبلاً صورتجلسه ارائه شده و با توافق قبلی و اسناد و مدارک ارائه شده توسط شرکاء سند صادر شده و توافق قبل تا زمانی که فسادی در آن احراز نشود غیر قابل عدول میباشد و در صورت غبن و یا مشکل توسط دادگاه صالحه و حکم دادگاه قابل تغییر و اصلاح میباشد و این نظر بنده استنباط شخصی و حقوقی من از قانون ثبت و قانون مدنی میباشد
اعتبار:
0
سپاس ها 0
۱ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۳۱ : ۱۴
سلام دوست عزیز
خیردوست من شغل من بنگاه معاملات نیست ومن یک کارگر ساده هستم
تمام سوالات من برای پرونده ای است که در آن ستاد اجرایی فرمان امام قصد تصاحب مالی رادارد که سالیان متمادی در تصرف مابوده ولی سندی نداریم حقیقتا میخوان مالی از من کارگر بگیرند تا......
برادر عزیز منشما خودتان از حق صحبت کردید ومن پیگیر شدم تا حقوقم را بگیرم شما لطف فراوانی دارید که به من راهنمایی میکنید
من باندانستن حقوق خود از قانون خیلی متضرر شدم من حتی پول اینکه برای خودم وکیل بگیرم ندارم اینجا تنها جاییه که میتونم به اون رجوع کنم