موضوعها: 4

اعتبار:  
0

۳ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۴۱ : ۱۶ 

حکم من از شکایت از کارفرما به دادگاه رفت و رای اجراییه اومده ، یعنی چی ؟ ؟ چ مرحله ای ؟ و باید چیکار کنم ؟

موضوعها: 6

اعتبار:  
3

۳ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۱۷ : ۱۷ 

(۳ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۴۱ : ۱۶)radarz نوشته است:  حکم من از شکایت از کارفرما به دادگاه رفت و رای اجراییه اومده ، یعنی چی ؟ ؟ چ مرحله ای ؟ و باید چیکار کنم ؟
مخاطب محترم به نظر بنده شما پس از این مرحله جهت رسیدن به حقوقتان باید مال و اموال از ایشان جهت استیفای حقوقتان معرفی کنید.یعنی اگر شماره حساب و یا حسابهایی که ایشان در آن بانکها پول به اندازه طلبتان دارند و یا مال و اموال جهت توقیف معرفی کنید تا از آن محل حق و حقوق شما را دادگاه دریافت و به شما پرداخت نماید

بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.

موضوعها: 4

اعتبار:  
0

۴ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۲۹ : ۰۹ 

یعنی میشه بانک معرفی کرد ؟ مثلا بانکی که حقوقمونو واریز می کردن !!!

اعتبار:  
3

۵ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۳۲ : ۱۵ 

(۴ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۲۹ : ۰۹)radarz نوشته است:  یعنی میشه بانک معرفی کرد ؟ مثلا بانکی که حقوقمونو واریز می کردن !!!
مخاطب محترم فرقی نمیکند کدام بانک باشد فقط باید بانکی باشد که آن شخص در آن بانک حساب داشته باشد و در حسابش هم به اندازه مطالبات شما پول داشته باشد

اعتبار:  
3

۱۰ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۳۱ : ۱۲ 

(۱۰ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت -->  ۱۸ : ۱۲)radarz نوشته است:  سلام 
حکم اجراییه من به کارفرما ابلاغ و مبلغ رو به حساب شعبه دادگاه واریز کردن الان باید به شعبه دادگاه مراجعه کنم چه مراحلی رو باید طی کنم ؟ می خوام با اطلاعات کامل وارد شم ، تا داخل شعبه کمتر معطل شم 
مخاطب محترم تشریف میبرید به همان اجرای احکام و درخواست دریافت پولتان را میدهید و پولتان را پس از انجام مراحل اداری با معرفی شماره حساب دریافت میکنید