امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حق طلاق
#5
(۱ آذر ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۰۷ : ۱۸)vakil نوشته است:
(۲۵ آبان ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۴۱ : ۰۱)g1234 نوشته است:
نقل‌قول: چون طلاق از نظر فقهی حق نیست بلکه حکم است واز نظر قانون از قواعد امری است و نمیتوان این حق را با شرط در سند ازدواج برای زن هم قرار دادو اگر در سند ازدواج اگر شرط هم شود که حق طلاق برای زن هم باشد چون شرط خلاف قواد امری است شرط باطل ولی عقد صحیح است

ببخشید طبق جمله بالا اگر عبارت زیر در عقد نامه درج شود اما در دفتر اسناد رسمی وکالت برای طلاق به زن داده نشود ایا باز هم زن می تواند امید داشته باشد به این که در هنگام جدا شدن از زوجه مجبور نیست عسر و حرج برای دادگاه ثابت کند و به راحتی جدا شود؟

زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکيل به غير مي‌دهد تا زوجه در هر زمان و تحت هر شرايطي از جانب زوج اقدام به مطلقه نمودن خود از قيد زوجيت زوج به هر قسم طلاق ـ اعم از بائن و رجعي و خلع يا مبارات‌ـ به هر طريق اعم از اخذ يا بذل مهريه کند.


ایا فقط ثبت در عقد نامه کفایت می کند یا بعضی قضات سلیقه ای رفتار میکنند و فقط حق طلاقی که در اسناد رسمی ثبت شود کمک حال زن خواهد بود.

من هنوز سردر گمم چون هر کس یک جواب میدهد.
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید. با تشکر

سلام
دوست گرامی سند ازدواج یک سند رسمی است و اعتبار آن برابر با سندی است که از دفترخانه اسناد رسمی صادر می شود . قید عبارتی که نوشته اید در سند ازدواج کافی می باشد و از جمله شروط ضمن عقد است .
نظریه ای رو هم که بالا قید کرده اید به نظر من اصلاً صحیح نمی باشد . چون طلاق حق است و از نظر قانون نیز حق محسوب می شود چرا که قابل واگذاری است . اگر طلاق حق نبود موکل برای طلاق نمی توانست وکیل اختیار نماید . حتی اگر بر فرض این نظر فقهی صحیح هم باشد در این مورد زوج حق خود را واگذار نمیکند بلکه به زوجه وکالت میدهد تا از طرف زوج خود را مطلقه نماید . پس هیچ مشکلی بوجود نمی آید .
دقت بفرمائید :
نقل‌قول: زوج به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکيل به غير مي‌دهد تا زوجه در هر زمان و تحت هر شرايطي از جانب زوج اقدام به مطلقه نمودن خود از قيد زوجيت زوج به هر قسم طلاق ـ اعم از بائن و رجعي و خلع يا مبارات‌ـ به هر طريق اعم از اخذ يا بذل مهريه کند.

زوج حق خود را واگذار نمیکند بلکه به زوجه وکالت می دهد تا زوجه از طرف وی کاری را انجام دهد . مانند این است که زوج این وکالت را به شخص ثالثی مانند یک وکیل دادگستری دهد .

موفق باشید .
با سلام زوجه با ذکر جمله یاد شده دارای اهلیت در امر طلاق نمیشود بلکه در مقام وکیل بلا عزل زوج قرار میگیرد لذا میتواند به وکالت از زوج اقدام به طلاق نماید و با توجه به داشتن حق توکیل به غیر این اقدام را بر عهده وکیل فرضی میگذارد و نتیجه آن میشود که زوج وکیلی را برای طلاق زوجه انتخاب کرده.اما در جمله نوشته شده به عنوان نمونه...زوج به زوجه وکالت میدهد....باید به زوج به زوجه وکالت داد....تبدیل شود وگرنه ابتدا باید الزام زوج به دادن وکالت را از دادگاه بخواهید.
پاسخ }
سپاس شده توسط


پیام‌های داخل این موضوع
حق طلاق - توسط g1234 - ۱۸ آبان ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۳۳ : ۰۰

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مدارک لازم برای طلاق توافقی vakil 2 6,375 ۱۲ خرداد ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۲۲ : ۱۴
آخرین ارسال: afraclinic
  شرایط طلاق setare72f 1 1,713 ۷ آذر ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۴۸ : ۱۰
آخرین ارسال: keykavous
  حضانت کامل فرزند پسر توسط مادرش و درخواست طلاق internet 31 32,941 ۲۹ آذر ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۴۸ : ۱۱
آخرین ارسال: هشتگ11
  مزایای داشتن وکیل در طلاق توافقی vakil 0 3,258 ۲۲ شهريور ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۱۰ : ۰۲
آخرین ارسال: vakil
  طلاق توافقی و مطالبه مهریه بعد از طلاق توافقی vakil 0 4,934 ۲۲ شهريور ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۰۵ : ۰۲
آخرین ارسال: vakil

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان