امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنفیذ وصیت نامه
#2
(۲۴ مرداد ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۱۲ : ۱۹)yasa294 نوشته است:

نقل‌قول: خواهرم یک برگ قولنامه که در سال 1374 تنظیم شده به دادگاه ارائه کرده که مادرم مقداری زمین به او فروخته است , در دادگاه شورای حل اختلاف با تشخیص کارشناس رسمی دادگستری قدمت آن قولنامه جعلی درآمد و رای دادگاه به بی حقی آنها صادر شده است .

موقعی که قولنامه ارائه شده جعلی تشخیص داده شده است، به استناد به آن قولنامه هیچ گونه ادعایی نمی توان مطرح نمود .

نقل‌قول: بعد در دادگاه تجدید نظر به شرط تنفیذ وصیت نامه مالکیت مادرم را قبول دارد و رای به بی حقی خواهرم داده است , خواهرم وصیت نامه رسمی از پدرم که در سال 71 منعقد شده را به دادگاه ارائه کردن و تقاضای تنفیذ آن را دارد که به موجب این وصیت نامه پدرم , برادر بزرگم را وصی کرده که ثلث دارایش را به مادرم بده . در صورتی که در سال 80 زمینی از باقیمانده زمین پدریم را به نام مادرم با سند ششدانگ به ثبت رساندیم که بیش از ثلت دارای پدرم می باشد

در صورتی که جعلی بودن قولنامه ارائه شده توسط خواهرتان توسط دادگاه محرز شده است، حتی در صورت تنفیذ وصیت نامه پدرتان هیچ مالی به خواهرتان به جهت معامله نخواهد رسید و این قضیه کلاً منتفی است . اما اینکه در سال 80 شما اقدام به تنظیم سند به نام مادر مرحومتان نموده اید هیچ مشکل خاصی ایجاد نمی کند چرا که ذینفع که مادر مرحومتان است در زمانی که در قید حیات بوده است اعتراضی در این مورد نکرده است .

نقل‌قول: و بعد از فوت مادرم وراث سند های مشاع نسبت به سهمشان از همان ملک گرفتیم

این سهم مربوط به ارثی است که از مادر مرحومتان رسیده و هیچ ارتباطی به مسئله قبلی ندارد .

نقل‌قول: سوالم اینجاست که با وجود سند رسمی مشاع آیا دادگاه میتواند آن را ابطال و به نفع خواهرم حکم صادر کند : یعنی مالکیت مادرم را در سال 74 قبول کرده و قولنامه را اجرا ء کند ؟

ماده 22 قانون ثبت به صراحت گفته است همین ‌که ‌ملکی‌ مطابق‌ قانون ‌در دفتر املاک‌ به ‌ثبت ‌رسید دولت ‌فقط ‌کسی‌ را که ‌ملک‌ به ‌اسم‌ او ثبت‌ شده‌ و یا کسی‌ که‌ ملک‌ مزبور به‌ او منتقل‌ گردیده‌و این‌ انتقال ‌نیز در دفتر املاک به ‌ثبت‌رسیده ‌یا این‌ که ‌ملک‌ مزبور از مالک ‌رسمی‌ ارثاً به ‌او رسیده ‌باشد مالک‌خواهد شناخت‌.
اولاً باید ثابت شود که وصیت نامه در سال 74 قرائت شده و از مفاد آن اطلاع داشته اید . ثانیاً باید مشخص شود که وصیت نامه نزد چه کسی بوده است ؟ ثالثاً چرا تا کنون مسکوت مانده است ؟ اگر الان وصیت نامه پیدا شده است قانوناً مادر شما از سال 74 مالک بوده است . اما اینکه خواهر شما ادعا بر معامله آن زمین ها دارد به جهت جعلی بودن قولنامه ، این ادعا محکوم به رد است .

نقل‌قول: من میتوانم از ماده 22 قانون ثبت استفاده کنم ؟
با این توضیح که در سال 80 سند به اسم مادرم زده شده بود و قولنامه ها مال سال 74 می باشد

اشاره به ماده 22 قانون ثبت، مخصوصاً قسمت اخیر آن بیشتر به نفع خواهرتان است . اما شما چرا اصرار بر این دارید که قولنامه ها وجود دارد و .... اگر جعلی بودن قولنامه ها اثبات شده است پس مابقی قضایا منتقی است . چه در همان سال 74 وصیت نامه اجرا شده یا نشده . هیچ تفاوتی ندارد . چرا که معامله ای انجام نشده تا به استناد آن بخواهند اسناد مشاعی را نیز باطل نمایند .

از شکست نترسید، از این بترسید که سال آینده همین جایی باشید که امروز هستید
پاسخ }
سپاس شده توسط


پیام‌های داخل این موضوع
تنفیذ وصیت نامه - توسط yasa294 - ۲۴ مرداد ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۱۲ : ۱۹

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خرید یک ملک با صلح نامه یا مبایعنامه؟ محمد رضایی 2 3,643 ۷ آذر ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۵۴ : ۱۴
آخرین ارسال: محمد رضایی
  اساسنامه چیست و چگونگی تنظیم اساس نامه در هنگام ثبت شرکت razihz 1 6,143 ۲۴ اسفند ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۱۲ : ۱۵
آخرین ارسال: حکمت
  عدم ثبت نامه توسط سازمان ها vahid 4 9,696 ۷ بهمن ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۰۵ : ۲۱
آخرین ارسال: حکمت
  زمینی که قولنامه ای خریدیم در دفتر اظهار نامه ثبتی به نام شخص دیگر Shahram 2 31,990 ۳۰ تير ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۵۱ : ۱۵
آخرین ارسال: vakil

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان