امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تورو خدا در مورد این ملک کمک کنید :(
از شما خیلی خیلی متشکرم .
دیشب با فروشنده اصلی که خانه را ازش خریدیم صحبت کردیم و گفت من فردا می آیم معامله را فسخ میکنم . ما هم حقیقتا راضی بودیم .

برای همین امروز رفتیم بنگاه دوم و بدون هیچگونه سوالی مدارک ما را داد ....

عصری زنگ زدیم به فروشنده اول و گفتیم دیشب فرمودید امروز می آیید برای فسخ ایشان گفت نمی آیم Sad بخواهید بیام فسخ کنم باید ضرر و زیان بدهید ... کارا برعکس شده عوض اینکه ما از ایشون ضرر و زیان پروندن مشتریمون رو بگیریم ایشون دست پیش گرفته پس نیفته !!!

ما گفتیم اگر شما می آمدید و مبایعه نامه فروش ما را امضا میکردید ما میفروختیم و به این درد سر ها نمی افتادیم .

اینها عده ای بساز بفروش هستند که سعی در اذیت کردن دارن و متاسفانه اگر بخواهیم اقدام قانونی کنیم خیلی طول میکشد ...

کار را واگذار کردیم به خدا تا انشاالله فسخ کنند چون متاسفانه از مشکل ما خبر دار شده اند که به مشکل برخوردیم و دارن بازی میدن که اذیت کنن ....
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
تورو خدا در مورد این ملک کمک کنید :( - توسط azzaro - ۱۹ دي ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۳۷ : ۲۲

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال در مورد تجاری نمودن مغازه چنگیزوند 0 840 ۱۰ اسفند ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۵۱ : ۱۵
آخرین ارسال: چنگیزوند
  فسخ قرارداد رهن قبل از تحویل ملک bingo 5 15,819 ۲۴ آذر ، ۱۳۹۶, ساعت --> ۰۹ : ۱۲
آخرین ارسال: حکمت
  اجازه ساخت در چهنه r122 mg_mahyar 0 3,518 ۱۷ آذر ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۳۸ : ۰۲
آخرین ارسال: mg_mahyar
  ۹۰ متر از خانه بسیار قدیمی در طرح و پرونده به ماده ۱۰۰ رفته itachi 3 6,854 ۱۳ مرداد ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۱۸ : ۲۱
  مشکل و ابهام در خرید ملک hamid6686 5 10,166 ۱۵ دي ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۲۰ : ۱۵

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان