۲۶ آذر ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۵۵ : ۰۰
با سلام خدمت مخاطب محترم برادر عزیز از نظر بنده با عنایت به قانون مربوط به حق سرقفلی و قانون مدنی سرقفلی و حق کسب و پیشه و استفاده از منفعت و از نظر کلی و بیان ساده در اصل شما نوعی مستاجر ملک میباشد و دارنده حقوق مکتسیه خاص مطابق قانون و اگر هم در قرارداد شما قید نشده باشد در مورد انتقال به مالک اصلی ملک حق شفعه و یا حقوقی که از باب انتقال سرقفلی وجود دارد این حق را به مالک میدهد که اولین خریدار این حق مالک اصلی میباشد و در صورت عدم توافق موارد توضیح داده شده قبلی اگر شغلی قید نشده باشد شما به هر شغلی که میخواهید میتوانید تغیر شغل داده و مالک جدید به هیچ عنوان نه حق اعتراض داشته و نه دارد به شرط اینکه اگر یک زمانی مالک جدید مدعی شد باید بگویید من با مالک قبلی توافق کردم هر شغلی را که دوست داشته باشم را دایر نمایم و یا در صورت اجاره موقت و یا انتقال منافع دائم به غیر این حق را به نسبت دیگری اعمال نمایم زیرا مالک جدید با علم به این موضوع ملک را خریده و قانوناً باید از قرارداد منعقده تبعیت کند و یا شما را به هر قیمتی که خواستید راضی و این حق را از بین ببرد و یا صبر کند اگر یک زمان که شما حقوق خود را واگذار نمودید با حق مالکانه خود طرح دعوی و مطابق قرارداد خرید شما با مالک جدید مبلغ را به حساب دادگستری ریخته و مستاجری که شما به او واگذار کرده اید را تخلیه کند و بیخود کرده میگه با اون قولنامه بنویسید سرتون کلاه نگذاره مواظب باشید و قولنامه شما تا زمانی که شما و ورثه شما تا هرچند نسل که بگذرد دارای اعتبار بوده و هست فقط مواضب باشید سرتون کلاه نگذاره شاید با طرح دعوی کذب بخواهد شما را بترساند و مجبور کند هیچ قاضی و هیچ محکمه ای در صورت طرح دعوی به نفع او حکم نخواهد داد و در صورت پارتی بازی و صدور حکم ان حکم خلاف قانون بوده و قابل نقض و قاضی صادر کننده حکم نیز عملش تخلف قضائی بوده و قاضی نیز قابل پیگرد میباشد پس به هیچ عنوان نترسید بیانات او خلاف قانون بوده و به او هم شفاهی و هم کتبی با ارسال اظهار نامه تهدید و ایجاد مزاحمتش را هشدار دهید مطمئن باشید دیگر مزاحمتان نخواهد شد مجدداً عرض میکنم گول نخورید و این نظرات بیان شده نظر بنده و برداشت من از مطالب بیان شده شما و با توجه به قوانین مربوطه بوده شاید دوستان دیگر نظرات دیگر داشته باشند و باید نظرات آنها را دید و شنید
بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.