امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش درخواست المثنی ازثبت برای سندملک؟
ازاینکه نتوانستم موضوع را خوب بیان کنم، پورش می خواهم. اما راستش رابخواهید خودمن هم موضوع راخوب متوجه نشده ام. ولی همین پاسخ شما قوت قلبی برای من بود که بدون قرارداد، تحویل سندبه طلبکارفقط چندبرگ پاره کاغذاست.
می توانید توضیح دهید گرفتن این سند برای رباخواران چه سودی دارد؟ البته مورد من چنین چیزی نیست.

درمورد سوال خودم، من جزوطلبکارانی هستم که چک بدهکارم رابه ثبت داده وخواهان دریافت طلبم هستم. منتها مبلغ من ناچیزاست وبدهکاربا چندطلبکار درشترازمن درحال معامله می باشد.
اطلاعی ندارم که بدهکاربا طلبکاری که سند نزداو گرو است، قراردادی داردیانه؟ آنگونه که شمافرمودید، حتما دارد. ولی تعجبم از این است که آیا می توانند بدون اینکه طلب مرابدهند، سندالمثنی گرفته وسپس سندرابنام طلبکاردانه درشت دیگری بزنند؟
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
روش درخواست المثنی ازثبت برای سندملک؟ - توسط yabi - ۲۴ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۱۲ : ۰۰

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قرار تامین خواسته برای شارژ ساختمان sh4hrooz 4 5,928 ۴ خرداد ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۴۹ : ۱۶
آخرین ارسال: masoudfn
  راه حل حقوقی برای سرک کشیدن همسایه maziyar12 2 3,513 ۲۹ بهمن ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۴۹ : ۲۳
آخرین ارسال: حکمت
  رد درخواست به علت شکایت خارج از مهلت از رأی داور sarv123 2 6,804 ۳۰ مهر ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۴۲ : ۱۶
آخرین ارسال: کامیاب
  درخواست هزینه های دادرسی و... بعد از صدور حکم (درخواست در دادخواست ا soooot 0 7,147 ۲۵ خرداد ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۳۴ : ۱۰
آخرین ارسال: soooot
  خروج از کشور برای مشمول غایب ahdz123 0 4,322 ۲۵ خرداد ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۱۷ : ۰۴
آخرین ارسال: ahdz123

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان