امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسدود کردن چک
سلام و احترام
ممنون از کمک شما..
چک رو بنده مدت دار صادر کردم و بابت خرید اقلام لوله کشی زده بودم اگه اشتباه نکنم.
در مورد اینکه کار رو نصفه کاره به کس دیگری واگذار کردم علتش این بود که، همسایه طبقه پایین تماس گرفته بود و گله داشت بابت آسیب سقفش، من هم همون شب موضوع رو به اون آقای لوله کش گفتم و ایشون هم گفت صبح میره و درستش میکنه ولی ساعت 11 فردا که تماس گرفتم گفت خوابم برده بود همین الان دارم میرم درست کنم. ساعت 13 مجدد همسایه تماس گرفت و دوباره گلگی کرد. به ایشون که زنگ زدم و پیگیر شدم چرا هنوز نرفته، با کمال تعجب با لحن بدی جواب داد و گفت چند بار زنگ میزنی؟ از سقفشون داره آب چکه میکنه طوری که نشده گفتم میرم دیگه و گوشی رو قطع کرد.
من هم متاسفانه به خاطر درگیری کاری فرصت صورتجلسه و شکواییه تنظیم کردن رو نداشتم از طرفی همسایه هم نمیتونستم بیشتر از این منتظر بذارم. اون آقای لوله کش یه کمک هم داشتن که کلیدهای واحد دست همکارشون بود و چون خودم از محل دور بودم به همکارشون پیغام دادم که کلیدها رو ببره تحویل بده تا یک نفر دیگرو من بفرستم برای تعمیر. همکارش هم جواب داد که اول پول بریزین به حساب چون پول ندارم کلیدها رو ببرم!
متاسفانه رفتار جفتشون 180 درجه عوض شده بود و من حدس زدم چون به اندازه کافی پول گرفتن و کار اونجا هم به مشکل خورده و از پسش برنمیان دارن اینجور رفتار میکنن. برای همین تصمیم گرفتم یه نفر دیگه رو ببرم و در نهایت جلوی چکم رو به علت خسارت یا غیره میگیرم.
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
مسدود کردن چک - توسط Hamim - ۲۴ تير ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۱۱ : ۰۴

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسدودی چک mohamma10064 1 4,160 ۱۱ اسفند ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۳۶ : ۱۵
آخرین ارسال: کامیاب
  چک برگشتی u3f.sh 1 4,425 ۳ آذر ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۰۵ : ۲۳
آخرین ارسال: حکمت
  چک بلا محل amir86 14 15,775 ۱۷ بهمن ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۰۳ : ۱۰
  گم کردن وصیت نامه توسط دادگاه soooot 2 5,753 ۲۴ آبان ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۴۹ : ۱۳
آخرین ارسال: کامیاب
  مسدود کردن چک با نامه دادگاه mehdi_hidden 5 28,171 ۲۶ مهر ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۱۰ : ۲۱

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان