امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پدر من یک سال و نیم پیش فوت کردند
#1
با سلام و خسته نباشید.
1. پدر من یک سال و نیم پیش فوت کردند و ما گواهی انحصار وراثت محدود رو دریافت کردیم. اما برای نامحدود به علت اینکه پدرم همراه با ما زندگی نمیکردند و اطلاع دقیقی از اموال ایشون نداشتیم اقدامی نکردیم.
2. در حال حاضر پدرم دارای صلح نامه ای محضری با یکی از موقوفات هستند که مقدار نیم هکتار زمین رو در اختیار ایشان قرارداده. این زمین مشاعی بوده و اکثر شرکا بیشتر از سهم خود را بدون مدارک مالکیت فروخته اند و تنها سهم پدرم که نیم هکتار بوده و دارای سند صلح نامه محضری است باقی مانده . البته از زمینها حدود 3 هکتار به صورت مشاعی و بلا تصرف مانده .
3. اکنون شخصی پیدا شده و حاضر است امتیاز صلح نامه را به همین صورت از ما خریداری کند و می گوید حل و فصل تمامی مسائل با خود من. ضمنا میگوید خودم برای گواهی حصر وراثت نامحدود اقدام میکنم.

سئوال اول : ورثه پدرم کاملا مشخص هستند و جز من و برادرم و مادر و ورثه ای دیگری نیز نیست. آیا ما میتوانیم قبل از انحصار وراثت نامحدود زمین را به صورت قولنامه ای با ایشان صلح کنیم ؟
سئوال دوم : اگر زمین مشکلی به لحاظ قانونی داشته باشد که ما از آن بی اطلاع باشیم و بعدا کشف شود آیا با توجه به اینکه این آقا میگوید من کتبا مسئولیت همه چیز را به عهده میگیرم برای ما بار کیفری نخواهد داشت و حتی حقوقی ؟ چون زمین در تصرف ما نیست و تنها داشته ما همان برگه صلح نامه است.
سئوال سوم : آیا اصلا امتیاز این صلح نامه بدون در دست داشتن زمین قابل صلح مجدد هست؟

با تشکر و احترام
پاسخ }}


پیام‌های داخل این موضوع
پدر من یک سال و نیم پیش فوت کردند - توسط shvn - ۲۸ ارديبهشت ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۶ : ۱۶
RE: انحصار وراثت - توسط vakil - ۳ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۳۳ : ۱۲

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ابهام در مورد یک پرونده ya30n 1 5,886 ۳ مرداد ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۴۵ : ۲۰
آخرین ارسال: vakil
  یک سوال قضایی مهم alireza0098 2 4,508 ۲۱ ارديبهشت ، ۱۳۹۶, ساعت --> ۵۱ : ۲۱
آخرین ارسال: alireza0098
  اعتراض به یک بند دفترچه آزمون استخدامی alihadian 1 3,977 ۱۹ ارديبهشت ، ۱۳۹۶, ساعت --> ۰۹ : ۱۳
آخرین ارسال: حکمت
  ملکیت انباری در یک مجتمع shiftehha 1 4,770 ۲۶ بهمن ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۱۵ : ۲۰
آخرین ارسال: کامیاب
  شکایت از تصادف بعد از 10 سال m.karimi 1 4,837 ۲۹ آذر ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۰۱ : ۲۱
آخرین ارسال: حکمت

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان