امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طلاق به واسطه عیوب جسمی
سلام و خسته نباشید .
موضوع سوال: نقش بیماری واریکوسل بنده در بند 10 عقد نامه و دادخواست زوجه ( همسرم) مبنی بر عقیم بودن من و صدور گواهی عدم سازش ( طلاق)

شرح :
_اینجانب ( زوج) با همسرم(زوجه) 2 سال زندگی مشترک داشته ایم .
_بنده بعد از 6 ماه از ازدواج متوجه بیماری واریکوسل خودم شدم که باعث کاهش اسپرم شد ه است و شروع به طی دوره درمان کردم که تا کنون ادامه دارد .
_به پیشنهاد دکتر جهت بارداری و علاقه به فرزند نیز علاوه بر طی درمان من برای IVF دو مرحله اقدام نمودیم (از اسپرم من و تخمک ایشان) که جنین ها با موفقیت تشکیل میشدند و به ایشان انتقال میافتند اما بعد از دو هفته تست بارداری همسرم منفی میشد. ( کلیه مدارک اصلی موجود است).
_حدود 4 ماه پیش زوجه بدون رضایت بنده از خانه خارج شده است و بنده بلافاصله اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر بازگشت ایشان و طرح دادخواست الزام به تمکین ایشان نمودم.
_زوجه نیز دادخواست طلاق ( متن دادخواست: رعایت نکردن شروط عقد نامه و زوج عقیم هستند و ...) و همچنین دادخواست مهریه را مطرح نمودند.

سوال: ( با تشکر)

1- با توجه به مدت زمان 2 سال زندگی مشترک و بیماری واریکوسل من و طی مراحل درمان من و IVF صورت گرفته و تشکیل جنین از اسپرم من و این موضوع که کمتر از 5 سال از زندگیمان میگذرد آیا باز هم ممکن است که قاضی محترم جهت پزشک قانونی اقدام کند یا به زمان طی شده توجه خواهد کرد و دعوا را رد میکند.

2- با توجه به عدم تمکین ایشان از بنده و اسرار بنده در دادگاه برای زندگی مشترک آیا زوجه میتواند جهیزیه را مطالبه کند؟
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
طلاق به واسطه عیوب جسمی - توسط کامیاب - ۲۱ شهريور ، ۱۳۹۳, ساعت --> ۳۳ : ۲۲

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مدارک لازم برای طلاق توافقی vakil 2 6,375 ۱۲ خرداد ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۲۲ : ۱۴
آخرین ارسال: afraclinic
  خانه به نام مادرم هست. میگه از خونه من باید بری بیرون. محمدمحمدی 1 1,150 ۲۹ بهمن ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۱۸ : ۲۰
آخرین ارسال: حکمت
  آيا توهين و کتک زدن والدین به فرزندشان قابل پیگیری قانونی هست؟ محمدمحمدی 0 734 ۳۰ دي ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۰۴ : ۱۸
آخرین ارسال: محمدمحمدی
  شرایط طلاق setare72f 1 1,713 ۷ آذر ، ۱۳۹۸, ساعت --> ۴۸ : ۱۰
آخرین ارسال: keykavous
  تعهد همسر به ترك نكردن خانواده محمد رضایی 0 2,727 ۲۹ آذر ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۰۵ : ۱۶
آخرین ارسال: محمد رضایی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان