۷ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۴۱ : ۰۳
(آخرین ویرایش: ۷ شهريور ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۰۸ : ۰۴، توسط h_dev.)
لطف میکنید جناب تیموری
براساس مدارک دیگر بوده ( قرارداد ، نظریه کارشناسی و ... ) .
کلا" هیچ گونه چک یا سفته ای مطرح نیست .
میزان خواسته ما در دادخواست حدود 35 میلیون تومان بوده اما در حکم صادره طرف محکوم به پرداخت 22 میلیون و صد هزار تومان شده است ( فکر کنم دومیش ملاک باشه ) .
دادخواست در تاریخ 90/5/18 ارائه شده است و اولین جلسه دادگاه جهت رسیدگی در تاریخ 90/7/9 تعیین و برگزار شد ( حالا نمیدونم دقیقا کدوم تاریخ مد نظر شماست )
@
نقلقول: 1:طرح دعوی شما بر اساس چه مدرکی بوده؟یعنی چک بوده سفته بوده یا رسید یا مدارک دیگر؟
براساس مدارک دیگر بوده ( قرارداد ، نظریه کارشناسی و ... ) .
کلا" هیچ گونه چک یا سفته ای مطرح نیست .
نقلقول: 2:میزان خواسته اولیه چه مبلغی بوده؟
میزان خواسته ما در دادخواست حدود 35 میلیون تومان بوده اما در حکم صادره طرف محکوم به پرداخت 22 میلیون و صد هزار تومان شده است ( فکر کنم دومیش ملاک باشه ) .
نقلقول: 3:اگر چک بوده زمان دقیق قید شده بر روی چک اگر سفته بوده و سفته واخواست شده زمان واخواست سفته و اگر واخواست نشده و یا مدارکی دیگر بوده زمان ارائه دادخواست ملاک می باشد پس زمان دقیق ارائه دادخواست را بیان بفرمائید تا مبلغ خسارت تاخیر تادیه را محاسبه کنم و سپس بگویم کجا و چگونه اقدام کنید تا به نتیجه بهتر برسید
دادخواست در تاریخ 90/5/18 ارائه شده است و اولین جلسه دادگاه جهت رسیدگی در تاریخ 90/7/9 تعیین و برگزار شد ( حالا نمیدونم دقیقا کدوم تاریخ مد نظر شماست )
- خیلی ممنون میشم اگه لطف کنید اون فرمولی رو هم که برای این امر مورد استفاده قرار میگیره رو بفرمایید .