مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 3,108
» آخرین عضو: mastaneh.amini
» موضوعات انجمن: 1,370
» ارسال‌های انجمن: 5,703

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 9 کاربر آنلاین هستند.
» 0 عضو | 9 مهمان

آخرین موضوع‌ها
دریافت درگاه پرداخت بدون ...
انجمن: پرسش و پاسخ و مشاوره حقوقی
آخرین ارسال توسط: masoudfn
۵ آذر ، ۱۴۰۱, ساعت --> ۲۶ : ۱۲
» پاسخ: 0
» بازدید: 1
رگ تک چیست؟
انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق تجارت
آخرین ارسال توسط: masoudfn
۱۸ آبان ، ۱۴۰۱, ساعت --> ۲۶ : ۱۲
» بازدید: 1
ضرورت و نحوه اخد مجوز برا...
انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق تجارت
آخرین ارسال توسط: mastaneh.amini
۳۱ ارديبهشت ، ۱۴۰۱, ساعت --> ۵۴ : ۲۱
» پاسخ: 2
» بازدید: 352
مالیات و مسئولیت های استف...
آخرین ارسال توسط: پونه تندرو
۱۳ بهمن ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۴۹ : ۱۷
» پاسخ: 3
» بازدید: 1,568
سهم مالک ملک مغازه
انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی کارشناسی رسمی دادگستری
آخرین ارسال توسط: پیروز
۸ دي ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۰۹ : ۲۲
» بازدید: 5
لطفا راهنماییم کنید..
انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق ثبت
۲۷ آذر ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۲۰ : ۱۵
» پاسخ: 22
» بازدید: 42,382
مزاحمت تلفنی
۲۴ آذر ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۳۸ : ۱۷
» پاسخ: 24
» بازدید: 38,910
مجازات داشتن مشروب در ماش...
۲۴ آذر ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۰۹ : ۱۷
» پاسخ: 19
» بازدید: 55,360
شهادت دروغ
انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی آئين دادرسی کيفری
۲۴ آذر ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۵۸ : ۱۶
» پاسخ: 28
» بازدید: 47,701
به نرخ روز حساب کردن وجه ...
انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی آئين دادرسی مدنی
آخرین ارسال توسط: چنگیزوند
۲۱ آبان ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۴۳ : ۱۳
» پاسخ: 12
» بازدید: 506

تجدید نظر خواهی
ارسال کننده: حسین جوان - ۲۳ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۵۵ : ۱۸ - انجمن: پرسش و پاسخ و مشاوره حقوقی - پاسخ (1)

مراحل فرایند تجدید نظر خواهی در پرونده های کیفری و حقوق چطوری است و چه تفاوت هایی دارد و روال کار چه طور است ؟

چاپ این مطلب

مابقی ثمن معامله
ارسال کننده: shekari_1347 - ۲۰ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۴۰ : ۱۹ - انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق ثبت - پاسخ (1)

سلام
ملكی دارم كه به يك دوست فروخته ام ٢/٣ ثمن معامله را پرداخت كرده. قرار بوده كه كل مبلغ را ظرف يك هفته بدهد يك ماه گذشته باقي مانده پول را نداده و در حال حاضر مي گويد ندارم بدهم . ملك را به او تحويل داده ام هيچ قرارداد و قول نامه ای ننوشته ايم و هيچ رسيدی بابت پول به او نداده ام . سند ملك را هم به او نداده ام . قانونی چه برخوردی می تونم با او بكنم ؟؟ بابت باقی مانده معامله چكی از او ندارم . لطفاً مرا راهنمايي كنيد .

چاپ این مطلب

مشاوره در مورد طلاق
ارسال کننده: Nushin - ۲۰ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۲۵ : ۱۹ - انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق خانواده - پاسخ (4)

سلام من قبلاً ازدواج کرده بودم و همسر دومم گفته بود که من او را فریب داده ام و تقاضای فسخ نکاح داد و من با ارائه مدارک توانستم ثابت کنم او را فریب نداده ام و او اطلاع از همه چیز داشته . من رای ترک انفاق هم به دادگاه خانواده ارائه داده ام . حدوداً 3 ماه پیش تقاضای طلاق یک طرفه داده ام تا کنون احضاریه برایم نیامده آیا امکان طولانی شدن وجود دارد ؟ و اگر جلسه اول تشکیل شود جریان طلاق من چگونه پیش می رود ؟

چاپ این مطلب

ضمانت ؟!
ارسال کننده: Google - ۲۰ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۱۸ : ۱۹ - انجمن: پرسش و پاسخ و مشاوره حقوقی - پاسخ (1)

با سلام خدمت شما .
من حدود 10 روزی هست که در کارخانه ای به طور آزمایشی مشغول کار هستم و پس از تائید باید قرارداد ببندم شرکت از من 3 ضامن و 20 میلیون چک که در آن قید ضمانت نشود و 20 میلیون سفته خواسته است و رسید هم نمی دهد می خواستم بدانم آیا این کار قانونی است و اگر حتی اصل قرارداد را به من ندهند چی؟ ممنون

چاپ این مطلب

mehriyye
ارسال کننده: lfc8_1892 - ۲۰ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۴۷ : ۱۸ - انجمن: پرسش و پاسخ و مشاوره حقوقی - پاسخ (1)

kasi ke mehresh masalan 1000 ta sekke hast hengame talagh bayad pesare hameye 1000ta sekke ro bede?

چاپ این مطلب

توقیف اموال
ارسال کننده: Google - ۱۸ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۴۷ : ۲۲ - انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق تجارت - پاسخ (6)

آیا می‌توان اموال شرکت با مسئولیت محدود را در قبال بدهی احدی از سهامداران آن‌شرکت توقیف نمود یا نه‌ ؟

چاپ این مطلب

تقاضای تجدید جلسه از طرف وکیلی که جدیداً تعیین شده برای مطالعه پرو
ارسال کننده: ghanun - ۱۸ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۲۲ : ۲۲ - انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی آئين دادرسی مدنی - پاسخ (2)

با سلام
در صورتی که خوانده دعوی ده روز قبل از جلسه دادرسی اقدام به تعیین وکیل نماید آیا تقاضای وکیل برای تجدید جلسه دادرسی به منظور مطالعه پرونده مجوز قانونی دارد یا خیر؟

چاپ این مطلب

Question اعسار
ارسال کننده: AvA - ۱۷ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۳۸ : ۲۳ - انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق مدنی - پاسخ (3)

با سلام
جناب آقای سطانی
در موردی که خوانده مجهول المکان است و باید طبق ماده 100 قانون آیین دادرسی‌مدنی بوسیله درج آگهی در روزنامه دعوت شود، در صورت قبول اعسار خواهان از پرداخت ‌هزینه دادرسی و استنکاف او از پرداخت هزینه آگهی، دفتر باید قرار رد درخواست صادر کند یا با معسر شناخته شدن خواهان پرداخت هزینه آگهی در روزنامه به عهده دولت خواهد بود؟
با تشکر

چاپ این مطلب

وکالت در طلاق
ارسال کننده: Soltani - ۱۴ تير ، ۱۳۹۰, ساعت --> ۵۱ : ۱۳ - انجمن: انجمن تخصصی مشاوره حقوقی حقوق خانواده - پاسخ (11)

سوال اگر در عقد نامه به رن اختیار طلاق بصورت وکالتی داده شده باشد ایا میتوان دادخواست طلاق توافقی داد یا باید مانند شروط ضمن عقد دادخواست به استناد تحقق شرط را خواست

چاپ این مطلب